2014. június 29., vasárnap

FIGYELMEZTETÉS - HAMIS KERESZTÉNY FESZTIVÁLOK !

REJTETT ÖRDÖGI TÁMADÁS A KERESZTÉNYEK ELLEN !

MEGTÉVESZTŐEN, KERESZTÉNY KÖNTÖS MÖGÉ BÚJTATOTT VILÁGI FESZTIVÁLOZÁS VESZI KEZDETÉT MAGYARORSZÁGON, MELYNEK AZ ÓVATLAN- ÉS FELSZÍNES KERESZTÉNYEK LESZNEK AZ ÁLDOZATAI, ÉS MÉG FIZETNEK IS ÉRTE !

Figyelmeztetésnek szánom az alábbi videót minden, magát kereszténynek valló felebarátom számára! 
Először is köszönetemet fejezem ki a videó készítői és közzétevői felé, hogy Isten féltő szeretetétől vezetve ilyen precízen leleplezték sátán hazugságát és csalását, amellyel az édenkertihez hasonlóan a mai Isten gyermekeit is be akarja csapni!

Éppen 1 hónap múlva (aug.1-3.-ig) kezdődik Szolnokon az első - hamisan "Keresztény"-nek nevezett - Cross Saund Fesztivál, ami a hamis egyházi szövetségbe tömörült egyházak, és az állami szervezetek teljes támogatását és segítségét is élvezi, de valójában a romlott, erkölcstelen szabadosságnak teret nyújtó világi Szigetfesztivál keresztény köntösbe bújtatott változata. 
Az ördög rejtett célja nyilvánvaló : A budapesti, világi Szigetfesztiváltól távol maradó, magát kereszténynek gondoló réteget is elérni, és rejtett módon őket is belemártani a bálványimádás bűnébe. Ehhez a megtévesztéshez nyújtanak segédkezet a hamis egyházak amikor nevüket és támogatásukat adják a Cross Saund Fesztivál szervezéséhez és megrendezéséhez.

Ez a videó óriási segítséget nyújt a fesztivál hátterében rejtve, vagy már nyíltan is meghúzódó hamisság, megtévesztés és csaló sátáni hazugságok leleplezésében. Érdemes rászánni 22 percet, mert védelmet nyújt a megtévesztéssel szemben, és segíti az őszinte hívőket az Istenfélelemben való megmaradás keskeny útját megőrizni.
"Akinek van füle a hallásra" és értelme a figyelmeztetés megértésére, az meghallja és komolyan veszi a videón közzétett figyelmeztetést !
"Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy te megvetetted a tudományt, én is megvetlek téged, hogy papom ne légy." (Hós.4:6,)



E témához szorosan kapcsolódó ajánlott oldalak :
     -     A hívők megtéveszthetőségének okai 
     -     Paul Washer :  Elhíresült és sokak által kritizált prédikációja,
ami egy 2002-ben (USA) rendezett Ifjúsági konferencián hangzott el, az alábbi videón látható. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Nagyon tanulságos és Istenfélelmet ébresztő tiszta üzenet !

_______________________________________________________________________

Az Atya világába való belépést megalapozó Ígehirdetések :
  (Dátumra, vagy a címre kattintva a kiválasztott oldal megnyílik.)
 1. rész 2013.06.08 - Krisztusban való élet titkai - 1.rész




63.rész 2014.09.13 - Istenfélelem fogalmának pontosítása - 1.rész
64.rész 2014.09.20 - Istenfélelem fogalmának pontosítása - 2.rész







A  KRÍZIS  MISSZIÓ  HÍRLEVELEI  ITT  OLVASHATÓK  : 
HÍRLEVÉL - 2. 
                                     3. HÍRLEVÉL VIDEÓJA                              
____________________________________________________________________ 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése