2014. augusztus 10., vasárnap

KERESZTYÉN HOLOKAUSZT MA - ISIS EMBERGYILKOS VALLÁSA

FELHÍVÁS JÉZUS KÖVETŐ KERESZTYÉNEKHEZ !

KERESZTYÉNEK ELLENI NÉPIRTÁS IRAKBAN

Keresztyének elleni megdöbbentő népirtás folyik Irakban, az ISIS ( Egyiptomi bálvány istennő) nevű terrorszervezet csapatai brutális tömeggyilkosságokat hajtanak végre keresztény családok - köztük gyermekek - ellen. (Hírek erről az alábbi linkeken találhatók!) 
A hírek láttán újra és újra feltör bennem a zokogás és én is Istenhez kiáltok! 

Közreadom egy pásztor barátom ima- és böjtlánc felhívását ! 
(Szó szerint idézem a ma érkezett levelét.)
"ima és böjtláncot indítottunk az iraki testvéreinkért:
Aug. 10. vasárnaptól ima és böjt lánc indul, mindenki a saját helyén, saját gyülekezetében bekapcsolódhat.

Célok: Felhívás közbenjárásra az iraki népért, különös tekintettel a Jézusban hívőkért, de minden kegyetlenkedést elszenvedő emberért. Kérjük Isten beavatkozását a térségben, az ISIS vezetője hatalmának a megrendülését, és azt, hogy ne tudjanak híveket toborozni más országokból. Álljon meg a terjeszkedésük Európa városaiban is! 
Köszönettel, 
......................................... "
Petíció pedig itt írható alá :  Save the Iraqi Christian Community!

Ezt a felhívást és a petíciót - amelyhez magam is csatlakoztam - azért teszem közzé, hogy akinek a szívét Isten felindítja az együttérzésre és közbenjárásra, az csatlakozhasson az imádkozók seregéhez, és akár a nemzetközi petíció aláíróihoz is.

AKTUÁLIS  HÍREK 
az alábbi címekre kattintva érhetők el :

_______________________________________________________________________
ISIS bálvány istennő imádata mögött sátán áll. ISIS a babiloni Szemiramisz imádat egyiptomi megfelelője. Erről  Walter Weith professzor (magyar nyelvre fordított) videó előadásában (8:32 - 9:53 perc között található) többet megtudhatunk, sőt az is kiderül az előadásból, hogyan ágyazódtak be a babiloni hamis és gyilkos istenségek, (vagyis a bálványimádás) a Római Pápa vezette vatikáni katolikus egyház hamisított keresztény rendszerébe. A gyilkosság tehát ott is kódolva van. Sőt a történelem tanúsága szerint nem csak kódolva van, hanem tények bizonyítják, hogy a katolikus egyház sokkal előbb irtotta a hithű keresztényeket, (és a zsidókat is) mint az iszlám dzsihád. A katolikus egyház 60 millió keresztény kegyetlen meggyilkolásában- kivégzésében bűnös, amit a mai napig nem ismert be. 
Walter Weith professzor előadása (magyar hanggal) itt látható :  (ISIS-ről 8:32 - 9:53)

_______________________________________________________________________












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése